Leuke links

Corry en ik gaan een paar jaar samen de Kunstmarkten af. Corry van Deyzen maakt schilderijcollages met textiel en soms gemengde technieken. Hier haar website. In de zomerweekenden reizen we in een camper naar de Kunstmarkten en hebben dan een heerlijk vakantie gevoel.

Ook ben ik lid van het enige Goud- en Zilversmidsgilde Sint Eloy” van Nederland.

Marije, mijn dochter werkt in titanium. Link naar haar website is: www.titaantoverfee.nl  Ze heeft nu ook een eigen atelier in “De Blokhuispoort“. Een voormalige gevangenis, omgebouwd tot verzamelgebouw met heel veel ateliers in de oude cellen.

Marije’s tweede passie is fotograferen en het bewerken van de foto’s. Zie haar  Flicker Photostream.

En speciale band met Liesbeth Busman. College goudsmid in Den Haag. Ze heeft een “Salon” aan de Prinsengracht.

Wil je materialen om te edelsmeden dan kan je bij Herens en Herens in Schoonhoven  de meeste en beste materialen aanschaffen. Ook titanium plaat en draad.

Een leuke site om op rond te kijken is die van Joke Oomen. Er staat ook een uitgebreide lijst van stenen en mineralen met de invloed en werking op het lichamelijk stelstel. Ze maakt zilveren sieraden en heel veel leuke cadeautjes. Zie www.gaiasieraden.nl 

Fiona Willemse maakt glas-in-lood plastieken. Op een creatieve wijze worden op bestelling fijne objecten gemaakt. Kan voor een aandenken zijn of om iets te vieren. Ook kan je een workshop in Druten doen en zelf je ideeën uitwerken. Kijk eens op  www.wereldvanglas.nl. Ook leuke familiegroepjes in de webwinkel.

Scroll naar top